MicroSkinPolish behandeling

Ben je op zoek naar een resultaatgerichte behandeling die je huid direct laat stralen en fijne lijntjes en een grove huidstructuur aanpakt? MicroSkinPolish is één van de meest populaire huidbehandelingen bij de Huidpraktijk, met een direct resultaat!

Waaruit bestaat de MicroSkinpolish behandeling?

De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

  • Microdermabrasie
    Tijdens de eerste stap worden door middel van een krachtige microdermabrasie behandeling oude en dode huidcellen verwijderd. De huid wordt als het ware door kristalletjes gezandstraald.
  • LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig werkstoffen
    Na de microdermabrasie behandeling is de huid toegankelijk voor stap 2. De huid wordt voorzien van een serum (growth factor serum ZO Skin Health). Het concentraat wordt middels de cold laser in de huid gesluisd. De cold laser stimuleert gelijktijdig onder andere de bloedsomloop en het celmetabolisme waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen.
  • Polishing the Skin i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor.
    Na de cold laser behandeling wordt gestart met de derde en laatste stap, Polishing the Skin. Er wordt eerst een serum aangebracht (Daily Power Defense van ZO Skin Health) die rijk is aan vitaminen en anti-oxidanten. Middels de Polisher kop wordt de huid als het ware gepolijst en wordt het aangebrachte serum optimaal opgenomen door de huid. Dit zie je gelijk, je huid oogt gelijk mooi glanzend, fris en gezond!

Wat is het resultaat?

Direct na de behandeling ziet de huid er al frisser en stralender uit. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat.  De huidtherapeut zal je hierover informeren en adviseren. De MicroSkinPolish behandelingen vinden veelal plaats in kuurverband, om een optimaal resultaat te behalen. Een losse MicroSkinPolish behandeling volstaat als een proef- of opfrisbehandeling van de huid.

Vergoeding

Microskinpolish behandelingen worden vaak bij actieve acne ingezet en voor het verminderen van littekens ontstaan door acne. Deze behandeling wordt dan ook vaak vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering (acnetherapie vergoeding). Informeer bij je zorgverzekeraar welke recht op vergoeding je hebt en welke polisvoorwaarden gelden voor deze vergoeding.

De Huidpraktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Bekijk hier of je zorgverzekeraar acnetherapie vergoedt 

Tarieven per behandeling Alle tarieven
Microskinpolish behandeling gelaat kennismakingstarief € 90,- 60 min.
Microskinpolish behandeling gelaat losse behandeling € 105,- 60 min.
Microskinpolish kuur – 6 behandelingen
 € 575,-
ipv 630,-
60 min.

Plan een GRATIS consult