‘ Hallo! Ik ben Anne van Schaaijk en ben in 2010 gestart met de Huidpraktijk aan de Marialaan in Nijmegen.

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Huid en oedeemtherapeut (HBO 4 jarige opleiding). Ik heb nooit spijt van deze opleiding gehad!  De huid heeft me namelijk altijd al gefascineerd. Ook in mijn opleiding tot doktersassistente wat ik hiervoor heb gedaan.

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam geweest in het UMC st. Radboud op de afdeling plastische chirurgie, waar ik de functie als dermatografiste (het reconstrueren van tepels na een borstreconstructie d.m.v. tatoeage) vervulde. Ook heb ik ruime tijd ervaring opgedaan in het behandelen van diverse huidproblemen middels lasertherapie in het UMC st. Radboud.

Ik heb me door de jaren heen gespecialiseerd in het behandelen van acne, lasertherapie, huidverjonging en algemene huidverbetering. Het geeft me veel voldoening om de problematische huid aan te pakken en te verbeteren.

Ons team bestaat inmiddels uit drie huidtherapeuten. Deskundigheid, een eerlijke advies en een persoonlijke benadering staan centraal bij ons in de praktijk. Dit zal je dan ook merken tijdens je bezoek aan ons.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Verenging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici welke het kwaliteitsniveau bewaakt. Tevens volgen wij erkende nascholingen en congressen om onze kennis up to date te houden. Op deze manier blijven we onszelf continue uitdagen en kunnen we nog betere behandelresultaten behalen wat veel voldoening geeft.

Wie weet zien we je binnenkort op de praktijk!

Groet,

Anne van Schaaijk